Massor av bra förmåner

Här ser du alla förmåner och rabatter du får som medlem i Gislaved kommuns näringslivsföreningar, handelsföreningar eller fastighetsägarförening. Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter och avtal. De också enbart tecknas med anläggningar i Gislaved Kommun, men utnyttjas i övriga landet (exempelvis tankkort på Preem).PREEM

Diesel – 89 öre per liter
Bensin – 47 öre per liter
Etanol – 47 öre per liter
Biltvätt – 10 procent rabatt
Bilkem/tillbehör – 15 procent rabatt
Med bilkem/tillbehör avses spolarvätska, k-sprit, avfettning, kylarvätska, bromsvätska, batterivatten samt tillbehör såsom torkarblad, glödlampor, tanklock, fläktrem, säkringar, tvättsvamp och bromsbelägg. Möjlighet för anslutna företag att erbjuda sina anställda samma villkor som personalförmån.

SVENSTIGS BIL AB

Skoda
– 10 procent rabatt på samtliga bilmodeller av Skoda vid leasing via SKODA Finans av juridisk person
– Däckhotell (förvaring + skifte)
Vid köp av 4 kompletta däck hos oss får ni däckförvaring på vårt däckhotell utan extra kostnad under en säsong (värde 595:-)

ALMI

Mentorsprogram för fler framgångsrika företag: För dig som har ett etablerat företag, oavsett storlek, och som vill växa. Du vill öka tillväxten och är beredd på att arbeta målinriktat för att du och ditt företag ska nå dit. Avgift 2 000:-

Företagscoach – utveckla ditt företag med en rådgivare. Företagscoach är ett erbjudande för dig som vill omsätta din företagsplan till praktisk handling. Med hjälp av en affärsrådgivare konkretiserar ni de åtgärder som just ditt företag behöver.

LOKALTIDNINGEN

15 procent grundrabatt på alla typer av annonsering som medlem. För volymrabatter gäller offert.

VÄRNAMO NYHETER

15 procent grundrabatt på alla typer av annonsering som medlem. För volymrabatter gäller offert.