Gränslöst samarbete med upplevelsen i fokus

För turisten är det upplevelsen som är viktigast. Så länge deras förväntade upplevelse infrias eller överträffas spelar det ingen roll om de är i Gislaved, Värnamo, Hylte eller Gnosjö. Därför bryr inte vi oss heller om kommungränser. På Enter är vi gränslösa. I samarbete med Smålands Turism och andra regionala och lokala aktörer arbetar vi för en positiv utveckling av bygden som en turistdestination.

Det kan bland annat innebära samarbeten med andra kommuner och aktörer för att utveckla naturupplevelser som vandring, fiske, kanot och bad. Men självklart också att stödja entreprenörer och verksamheter som behöver hjälp med att marknadsföra sitt erbjudande utanför Sveriges gränser. Sedan måste alla besökare ha någonstans att bo också. Även det är en fråga vi är engagerade i.

Det är viktigt för oss att arbeta för en hållbar besöksnäring. Med vår bygds unika natur- och kulturvärden i fokus samarbetar vi med företag i regionen, specialister från besöksnäringen, offentlig sektor och ideella organisationer för att initiera och säkerställa en hållbar utveckling.

Visste du att vi…

…nätverkar aktivt med andra aktörer inom besöksnäringen.
…hjälper till med att hitta lösningar för turismens utveckling.
…är med och stöttar verksamheter att nå utanför Sveriges gränser.